Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
139

Φτιάχνεται το "ταρτάν" στο στάδιο Θήβας

< 1 λεπτό
07.11.17 • 18:42
#Tags:

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας για τη βελτίωση τμήματος του τάπητα στίβου. Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση αυτού σε κομμάτι του στίβου, που παρουσιάζει εκτεταμένες ζημιές λόγω αποκόλλησης των ρολών του ταρτάν. Ο νέος τάπητας που θα χρησιμοποιηθεί για την επισκευή θα έχει ιδιότητες σύμφωνες με τις προδιαγραφές που ισχύουν για αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης, θα κατασκευαστεί διαχωριστικό κράσπεδο στίβου  μεταξύ  στίβου και  χλοοτάπητα.
Ειδικότερα, η αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα  περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:
•    Αποξήλωση του συνθετικού τάπητα με επιμέλεια και καθαρισμό της περιοχής για να  γίνει έλεγχος της όλης υπόβασης και ιδιαίτερα του ασφαλτικού τάπητα και φρεζάρισμα.
•    Κατασκευή του νέου συνθετικού τάπητα.
•    Αντικατάσταση βατήρων  απογείωσης στο διάδρομο φοράς των αλμάτων
•    Γραμμογράφηση όλου του στίβου με τα νέα δεδομένα ( διαδρομές,  εκκινήσεις,  τερματισμοί, αλλαγές, αγωνίσματα και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την τέλεση διεθνών αγώνων).

Παρακαλούνται οι δημότες που κάνουν χρήση του σταδίου να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν το τμήμα όπου γίνονται έργα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle