Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
178

Φυσικό Αέριο και στη Λαμία

< 1 λεπτό
04.11.17 • 05:44
#Tags:

Στην ενεργοποίηση του δεύτερου σταθμού τροφοδοσίας με φυσικό αέριο, στη Λαμία, προχώρησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το «πράσινο φως» για την έναρξη της τροφοδοσίας έδωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης στο πλαίσιο της ημερίδας που έχει σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις διαδικασίες σύνδεσης επιχειρήσεων και νοικοκυριών με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

Η Λαμία είναι η δεύτερη πόλη, μετά την Χαλκίδα, στην οποία υλοποιούνται πιλοτικά περίπου 200 συνδέσεις και μία από τις έξι όπου αναμένεται να συνδεθούν με το δίκτυο έως το τέλος του 2019. Πρόκειται ακόμη για την Θήβα, το Καρπενήσι, την Λειβαδιά και την Άμφισσα.

Στο πλαίσιο ενεργοποίησης του σταθμού της Λαμίας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μίλησε για την ανάγκη, αυτό το έργο, να επεκταθεί σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα και να αποτελέσει τη βάση για την δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου στο οποίο θα συνδέεται κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle