Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
176

Φως στο τούνελ;

< 3 λεπτά
15.01.15 • 18:04
#Tags:

Φως στο τούνελ;

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Συνήθως μια λέξη, μια φράση αρκεί για να γίνει θέμα και αναλύσεις.

Έτσι έγινε και με μια φράση του Δημάρχου στο Δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ορχομενού σχετικά με αυτή τη ΝΤΡΟΠΗ που έχουμε στη πόλη μας και λέγεται «κλειστό γυμναστήριο».

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του αναφέρει: «με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου (σ.σ. www.asopichos.gr)...  «Είναι γεγονός πως η κατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ορχομενού δεν μας τιμά και χρειάζεται να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σ` αυτή την πολύχρονη αμέλεια μας».

Αυτή η φράση θα έπρεπε να ακουστεί για να κατανοήσουμε ότι έχουμε ευθύνες όλοι μας, ότι πρέπει να εξωτερικεύσουμε-δημοσιοποιήσουμε το ζήτημα, να μη το κρύβουμε κάτω από το χαλί και να παραδεχτούμε την αμέλειά μας.

Δεν έχει σημασία ποιος φταίει πιο πολύ και πιο λίγο. Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει, ή είσαι ή δεν είσαι. Έτσι και στη περίπτωση αυτή φταίμε ΟΛΟΙ.

Αφού λοιπόν φταίμε ΟΛΟΙ θα πρέπει ο καθένας από το μετερίζι του να βάλει το λιθαράκι του, να ξεπλύνουμε τη ΝΤΡΟΠΗ και να παραδώσουμε στο τόπο μας, στη νεολαία αυτό που του αρμόζει.
Όσο για τη δήλωση του Δημάρχου; Πιστοί στις αρχές μας δεν είμαστε μίζεροι. ΜΠΡΑΒΟ Δήμαρχε και καλωσόρισες στο κλαμπ να παλέψουμε πλάι-πλάι για να την υλοποίηση των υποσχέσεων.
Τι άλλο από ικανοποίηση μπορεί να νιώθει ο Ασώπιχος που αναδεικνύει κάθε μέρα το ζήτημα;

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου

«Η καθημερινότητα και τα ζητήματά της αποτέλεσαν από την αρχή της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ορχομενού, την απόλυτη προτεραιότητα του Δημάρχου και των άμεσων συνεργατών του.
Μ΄ αυτό το σκεπτικό και με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου όσον αφορά τις ενέργειες του Δημάρχου προς αποκατάσταση ενός πολύχρονου ανοικτού ζητήματος όπως είναι η επισκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ όπισθεν του Δημοτικού Σταδίου Ορχομενού, ο κ. Υπερήφανος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως άμεσα θα υπάρχει και σχετική επίσημη πάντηση από την αρμόδια Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ύστερα από την προγραμματισμένη επίσκεψη του κλιμακίου που μάλλον θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου.

«Είναι γεγονός πως η κατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ορχομενού δεν μας τιμά και χρειάζεται να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σ` αυτή την πολύχρονη αμέλεια μας. Δεν αδιαφορούμε, όπως και σε ποιαδήποτε άλλο ζήτημα, αλλά εδώ και καιρό εξετάζουμε τον τρόπο για να ώσουμε την κατάλληλη λύση.

Σήμερα είμαι σε θέση να σας ενημερώσω πως αναμένουμε το σχετικό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στον Ορχομενό. Αμέσως μετά θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα επόμενα βήματα και το
χρονοδιάγραμμα των δράσεών μας. Για άλλη μια φορά, όμως, τονίζω πως δεν αδιαφορούμε, αλλά θέλω να ξέρω τι μπορεί να γίνει και ύστερα να το ανακοινώσω» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ορχομενού και
Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle