Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
106

Φωτογραφικοί "Διάλογοι" της Χριστίνας Σοροβού στο Νερόμυλο

< 1 λεπτό
07.05.18 • 15:51
#Tags:

Με πολύ μεγάλη χαρά η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς στα πλαίσια των εκδηλώσεων του "Μήνα Φωτογραφίας 2018" φιλοξενεί την έκθεση "Διάλογοι" της Χριστίνας Σοροβού.

Από Παρασκευή 11 Μαΐου έως Κυριακή 20 Μαΐου στο ισόγειο του Νερόμυλου – Αίθουσα 2 Έκθεση της Χριστίνας Σοροβού με θέμα: "Διάλογοι"

Σε μια απόπειρα επικοινωνίας μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος, οικείοι χώροι και πρόσωπα συνομιλούν με το άγνωστο των εξωτερικών χώρων επιχειρώντας να συναντηθούν. Οι διάλογοι αυτοί αποτυπώνονται σε μια κοινή φωτογραφική συλλογή.
Εγκαίνια Παρασκευή 11 Μαΐου στις 19:30

Και "Uncanny" του Λουκά Βασιλικού

Την ίδια περίοδο, 11-20 Μαΐου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του "Μήνα Φωτογραφίας 2018" η φωτογραφική Λέσχη φιλοξενεί την έκθεση "Uncanny" του Λουκά Βασιλικού στο ισόγειο του Νερόμυλου. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 20:00.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle