Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
128

Χάλκινο μετάλλιο η Νίκη Ξυδώνα στο Πανελλήνιο Επτάθλου Νέων Γυναικών

< 1 λεπτό
06.06.16 • 19:16
#Tags:

Πολύ καλή εμφάνιση από την Νίκη Ξυδώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων που έγινε στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου.
Η Βοιωτή πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία νέων γυναικών (20-22 ετών) συγκεντρώνοντας στο έπταθλο 4.748 βαθμούς.

Η ταλαντούχα αθλήτρια από το Μαυρομμάτι αν και ανήκει στην κατηγορία νεανίδων (18 ετών, 1998 γεννηθείσα) κατάφερε να διακριθεί τόσο στη κατηγορία Νέων γυναικών αλλά και στη μεγαλύτερη κατηγορία, αυτή των Γυναικών όπου κατέλαβε την έκτη θέση.

Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια του ΓΣ Πίνδαρου Θήβας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σχολικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας επίδοση 5.164 βαθμούς που αποτελεί νέο ρεκόρ σχολικών και ατομικό της ρεκόρ.
Η αθλήτριά μας «κυνηγά» το όριο που θα της επιτρέψει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο είναι 5.300 βαθμοί ενώ ο επόμενος στόχος της είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας στις 9-10 Ιουλίου στις Σέρρες.

Να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε ακόμη μία αθλήτρια του ΓΣ Πίνδαρου η Παρασκευή Παπαγεωργίου η οποία κατατάχτηκε 13η στη κατηγορία γυναικών με 3.757 βαθμούς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle