Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
197

Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου ο Αρίστος Τσέλλος

< 2 λεπτά
13.03.18 • 09:32
#Tags:

Μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τον Αρίστο Τσέλλο ο οποίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου, στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στο ίδιο πρωτάθλημα ο Σπύρος Τουρκοχωρίτης κατέλαβε την 7η θέση.Οι αθητές ανήκουν στον ΑΣ ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγίων και προπονητής τους είναι ο Λουκάς Τσέλλος.

Ο Δήμαρχος Θηβας Σπύρος Νικολάου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του καθώς οι δύο αθλητές κατάγονται από τα Βάγια του Δήμου Θήβας.

Η δήλωση του Δημάρχου

"Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας αθλητή Αριστείδη Τσέλλο, από τα Βάγια του Δήμου Θηβαίων, για την πολύ μεγάλη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου- Ζίτσου, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2018, στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου κατέκτησε την 3η Παγκόσμια Θέση στην κατηγορία -18  και -60kgr και έλαβε χάλκινο μετάλλιο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον αθλητή Σπύρο Τουρκοχωρίτη, επίσης από τα Βάγια, που συμμετείχε στο ίδιο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην κατηγορία -18 και -73kgr.

Οι σημαντικές διακρίσεις των δύο Παγκόσμιων Αθλητών Ζίου- Ζίτσου, που συμμετείχαν με τα χρώματα της χώρας μας, μας γέμισαν υπερηφάνεια. Τους εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο άθλημα που αγαπούν και να έχουν πάντα επιτυχίες στους μελλοντικούς τους αγώνες. Συγχαίρω, επίσης, τον προπονητή τους Λουκά Τσέλλο και τον Α.Σ. ΠΥΞ- ΛΑΞ Βαγίων που εκπροσωπούν, καθώς και τους γονείς τους,  που συνέβαλαν στην επιτυχία τους με την ηθική, υλική και τεχνική υποστήριξη που τους παρέχουν, αλλά και γιατί τους προέτρεψαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τους μεταλαμπάδευσαν το αθλητικό ιδεώδες.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle