Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
142

«Χαριτήσια 2015» πολιτιστικές εκδηλώσεις με… Σαλαμπάση και Φιλίνη

< 2 λεπτά
17.08.15 • 07:35
#Tags:

«Χαριτήσια 2015» πολιτιστικές εκδηλώσεις με… Σαλαμπάση και Φιλίνη

Ο Δήμος Ορχομενού έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων- πολιτιστικές εκδηλώσεις 2015 με την επωνυμία «Χαριτήσια» και οι οποίες θα γίνουν σε τρεις ημερομηνίες, Παρασκευή 21 Αυγούστου, Σάββατο 29 Αυγούστου και Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

χαριτήσια 2015Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Στην πλατεία της Σκριπούς, Αγίου Σώστη, την Παρασκευή 21 Αυγούστου με ώρα έναρξης 21.30 θα γίνει Δημοτική-Λαϊκή βραδιά με ντόπιους καλλιτέχνες.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21.30 μπροστά στο πάρκο μπροστά από τον Θησαυρό του Μινύα θα δοθεί με την ευκαιρία της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, μουσική βραδιά με τους Αντώνη Κεραμυδά ακορντεόν, Σπύρο Πανουργιά κιθάρα και Γιάννη Σίνη στο τραγούδι και το λαούτο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των Χαριτήσιων 2015, κλείνει στην κεντρική πλατεία,  Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου  21.30, με μια μουσικοχορευτική παράσταση με τον Γιώργο Σαλαμπάση και την Ελένη Φιλίνη.
Να σημειώσουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle