Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
92

Χασισιφυτεία 108 δενδρυλλίων στην Αλίαρτο

< 1 λεπτό
26.09.17 • 11:27
#Tags:

Στο πλαίσιο μεθοδικών και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, με σκοπό την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε αγροτική έκταση της ευρύτερης περιοχής Αλίαρτου Βοιωτίας.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε στην ανωτέρω περιοχή ειδικά διαμορφωμένος – εκχερσωμένος χώρος, αποτελούμενος από τρία επιμέρους επίπεδα, ανάμεσα σε αυτοφυή βλάστηση, όπου καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης.

Έπειτα από πολυήμερη διακριτική επιτήρηση, χθες (25-09-2017) το πρωί οι αστυνομικοί προέβησαν στην εξερεύνηση του χώρου και ακολούθως στην εκρίζωση και κατάσχεση αρχικά (75) δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως και (50) εκατοστών, που ήταν εμφυτευμένα στο έδαφος.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μία παλέτα (από φελιζόλ), στην οποία ήταν εμφυτευμένα (33) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (25) εκατοστών, καθώς και διάφορα εργαλεία – αντικείμενα, κατάλληλα για την καλλιέργειά τους.

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle