Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
371

Χασισοφυτεία στο Λογγό

< 2 λεπτά
14.08.17 • 17:25
#Tags:

Κατασχέθηκαν συνολικά (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (4) μέτρων, καθώς και (2) μαχαίρια

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη προχθές (12-08-2017) το πρωί, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντός περιφραγμένου ελαιοπερίβολου, σε ευρύτερη περιοχή του Λογγού Φθιώτιδας, καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια) και περί όπλων (κατοχή).

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση το ανωτέρω ελαιοπερίβολο, το οποίο προχθές το πρωί ο 34χρονος προσέγγισε και προέβη στην περιποίηση – πότισμα των δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε.

Από τον συγκεκριμένο χώρο, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (10) δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από (1,5) έως και (3) μέτρων, ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (3,5) και (4) μέτρων αντίστοιχα, καθώς και (2) μαχαίρια μάχης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Χασισιφυτεία

Και στη Χαλκίδα

Κατασχέθηκαν (13) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (1,70) μέτρων, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας & Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη προχθές (12-08-2017) το μεσημέρι στην περιοχή Πολιτικά Ευβοίας, μία 59χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – καλλιέργεια).

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία της, όπου σε αύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (13) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (1,70) μέτρων, καθώς και ποσότητα κάνναβης, καθαρού βάρους (3,5) γραμμαρίων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle