Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
215

Χειροπέδες στους κλέφτες του Ορχομενού μέσα σε 24 ώρες

< 1 λεπτό
12.03.15 • 12:51
#Tags:

Χειροπέδες στους κλέφτες του Ορχομενού μέσα σε 24 ώρες

 Συνελήφθησαν, χθες (11-03-2015) το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 26 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για τα -  κατά περίπτωση -  αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

 Ειδικότερα, προχθές (10-03-2015) πρώτες πρωινές ώρες, ο 26χρονος διέρρηξε αποθήκη οικίας, ιδιοκτησίας 37χρονου Ορχομένιου και έκλεψε

 Η κλοπή καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, αστυνομικοί του οποίου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 26χρονο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι είναι ο δράστης της ανωτέρω κλοπής και συνελήφθη, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς τον χώρο στον οποίο είχε επιμελώς κρύψει, μέσα σε σάκους, τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα (πλην του ενός αλυσοπρίονου και του ποδηλάτου).

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος είχε δώσει το ποδήλατο και το ανωτέρω αλυσοπρίονο στον 48χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle