Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
95

Χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για την αγροτική οδοποιία

< 1 λεπτό
21.08.17 • 11:09
#Tags:

Εκδόθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα "Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας".

Πρόκειται για πρόγραμμα, μέσω του οποίου θα χρηματοδοτηθούν κατασκευές έργων πρόσβασης σε γεωργική ή κτηνοτροφική ή μικτή εκμετάλλευση. Δηλαδή έργων αγροτικής οδοποιίας, με υποχρεωτική την τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση σε εκτός σχεδίου περιοχές στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σκοπός αυτών των έργων είναι η εξασφάλιση της εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης στις αγροτικές περιοχές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η ανεμπόδιστη διακίνηση των παραγόμενων προϊόντων σε συνδυασμό με την παράλληλη βελτίωση και εκσυγχρονισμό των καλλιεργητικών μεθόδων.
Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται στα 3.200.000 ευρώ και εκδίδεται στο πλαίσιο του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ως ελάχιστος προϋπολογισμός των υποβαλλόμενων προτάσεων ορίζεται το ποσό των 150.000€ και ως μέγιστος το ποσό των 500.000€.
Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣΑΑ (www.opsaa.gr/RDIIS) από 01/09/2017 έως 31/10/2017

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle