Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
99

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά από την Π. Ε. Βοιωτίας

< 2 λεπτά
24.12.15 • 09:04
#Tags:

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά από την Π. Ε. Βοιωτίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π. Ε. Βοιωτίας, Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τη συμμετοχή της Π. Ε. Βοιωτίας, Χριστ γιορτη ΠΑ Βοιωτιαςτης Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών & Λεβαδείας και του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς.
Την πολύ όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχές του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Γεώργιος και ο Προέδρος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Λιβαδειάς , Νικολάος Σανιδάς.
Τα παιδιά του Μητροπολιτικού Ωδείου και οι Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητροπόλεως, με τα τραγούδια τους, ξύπνησαν το Πνεύμα των Χριστουγέννων στο νου μικρών και μεγάλων και έφεραν όλους μας κοντά στο σπήλαιο της Βηθλεέμ πλημμυρίζοντας την ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων.
«Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών με τα δώρα στην αγκαλιά τους ήταν η αποκορύφωση της λιτής αυτής εκδήλωσης, γιατί Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και τα παιδιά σημαίνουν αγάπη, χαμόγελο και αισιοδοξία» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης κ.Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle