Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
134

Χριστούγεννα στη Θήβα με πολλαπλές εκδηλώσεις. Δείτε το πρόγραμμα

< 1 λεπτό
05.12.16 • 12:13
#Tags:

Σε εορταστικό κλίμα μπαίνει από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου η Θήβα με καθημερινές εκδηλώσεις έως και τα τέλη του μήνα, που θα γοητεύσουν τους επισκέπτες της πόλης όλων των ηλικιών.

Πρωτοπόρος ο Δήμος αλλά και σε αρμονική συνεργασία με όλους τους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς φορείς που ανέλαβαν να δώσουν «χρώμα» επιστρατεύοντας χαρούμενη διάθεση και δημιουργική φαντασία και ετοίμασαν μια πόλη φωτεινή , γιορτινή και αισιόδοξη.

Μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες, αθλητικά, γαστρονομικά και χριστουγεννιάτικα δρώμενα και «λευκή νύχτα» αποτελούν μερικά από τα ενδιαφέροντα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα   με έναρξη την πανηγυρική φωταγώγηση του Δέντρου που, όπως κάθε χρόνο, θα είναι εντυπωσιακό.

Και φυσικά, το ολοκαίνουργιο Μουσείο της Θήβας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα θα περιμένει τους επισκέπτες των εορταστικών ημερών για να απολαύσουν τα μοναδικά εκθέματά του.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle