Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
104

Χρυσό μετάλλιο η Πέτσα του ΑΚΟΛ, αργυρό η Μπερτσιμά του Ερμή Σχηματαρίου στη Λευκωσία

< 1 λεπτό
24.07.18 • 18:35
#Tags:

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Πέτσα του ΑΚΟΛ σήμερα στη Λευκωσία στη συνάντηση των εθνικών ομάδων Ελλάδας Κύπρου.

Η πρωταθλήτρια των 400μ τερμάτισε σε 56.34 πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ συντρίβοντας το προηγούμενο που είχε με 57.06 από το πρωτάθλημα της κατηγορίας της φέτος στην Κατερίνη.

Στην εθνική ομάδα συμμετείχε μία ακόμη αθλήτρια από τη Βοιωτία, η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά του Ερμή Σχηματαρίου η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο μήκος με επίδοση 5.74μ.

Αύριο αγωνίζεται στα 200μ η τρίτη αθλήτρια από τη Βοιωτία η Μιχαέλα Μπλατσιώτη επίσης του Ερμή Σχηματαρίου ενώ σήμερα αγωνίστηκε με την ομάδα 4χ100μ (Τζινιέρη-Κριμιτσά-Μπλατσιώτη-Εμμανουηλίδου) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 48.13.

Οι Ελληνική αποστολή αγωνίζεται σε βαρύ κλίμα μετά την τραγωδία από τις πυρκαγιές στην Αττική και συμμετέχοντας στο δράμα οι αθλήτριες και αθλητές μας φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle