Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
523

"Χρυσώθηκαν" τα κορίτσια του ΑΚΟΛ στην Τσεχία

< 2 λεπτά
13.03.17 • 08:30
#Tags:

Την πρώτη θέση κατέκτησαν τα κορίτσια του ΑΚΟ Λιβαδειάς στο 11ο Διεθνές Τουρνουά Αεροβικής που διεξήχθη στο Ζλιν της Τσεχίας από 9 μέχρι 13 Μαρτίου

Οι αθλήτριες του ΑΚΟ Λιβαδειάς Κρίστι Γκικοπούλου Μάγδα Μπάρλου και Ειρήνη Τράκη με προπονήτρια την Λουκία Τσάπρα αγωνίστηκαν στην προκριματική φάση από την πήραν το εισιτήριο με την τρίτη καλύτερη θέση για τον τελικό όπου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν την πρώτη θέση.

%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb-%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%87%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%b9%ce%ba%ce%aeΣτην διοργάνωση αγωνίστηκαν αθλήτριες από 12 χώρες του κόσμου ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο σε υψηλές προδιαγραφές.

Ο asopichos.gr εκφράζει τα συγχαρητήριά του στις αθλήτριες την προπονήτριά τους, στον Σύλλογό τους αλλά και στους αφανείς ήρωες, τις οικογένειές τους.

%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%ac%cf%80%cf%81%ce%b1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle