Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
141

Χρ Θεοχάρης: Ο Ορχομενός θα είναι πρωταγωνιστής. ΒΙΝΤΕΟ

< 2 λεπτά
08.08.17 • 08:24
#Tags:

Παρά τον καύσωνα που επικρατούσε, το ραντεβού που είχε οριστεί για τη Δευτέρα 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την προσπάθεια που ξεκινά «η επίσημη αγαπημένη» των Ορχομενίων, η ΑΕΟ, με όραμα, διάθεση και υψηλούς στόχους.

Εν μέσω Αυγούστου λοιπόν και παρά τις άδειες ο Χρήστος Θεοχάρης, ο τεχνικός των κυανόλευκων, είχε χθες στη διάθεσή του αρκετά νέα αποκτήματα ενώ οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία  για μια καλύτερη «γνωριμία» μεταξύ τους αλλά και με το νέο Διοικητικό σχήμα. Ο  τεχνικός της ΑΕΟ ακολούθησε κανονικά, παρά τις απουσίες, το πρόγραμμά του και γύμνασε την ομάδα.

Στο καλωσόρισμα γνωστοποιήθηκαν οι στόχοι της ομάδας που δεν άλλοι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ιστορικής ομάδας και φυσικά της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί προς το τέλος Αυγούστου με τον Κυπαρισσό Αντίκυρας.

Ο Χρήστος Θεοχάρης στη διάρκεια της "πρώτης" για την ΑΕΟυ  και ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 έκανε δηλώσεις στον asopichos.gr σχετικά με τους στόχους της ομάδας.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cnfLcLfj9rU]
Να σημειώσουμε οτι δυναμικά κινήθηκε η Α.Ε.Ο. στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας παίκτες εγνωσμένης αξίας έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με απώτερο στόχο να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Διαβάστε σχετικά ρεπορτάζ εδώεδώ και εδώ 

ΑΕΟ Προπόνηση

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle