Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
150

Χωρίς γιατρούς ΕΟΠΥΥ

< 2 λεπτά
08.12.14 • 18:45
#Tags:

Χωρίς γιατρούς ΕΟΠΥΥ
εοπυυ1Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 12/12 θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ τις επισκέψεις σε συμβεβλημένους γιατρούς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, λόγω της επίσχεσης παροχής υπηρεσιών την οποία έχει εξαγγείλει η Ενωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ).
Οι γιατροί διαμαρτύρονται για τη συσσώρευση των οφειλών του Οργανισμού. Όπως αναφέρουν, ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να οφείλει το 10% των αμοιβών των επισκέψεων και ιατρικών πράξεων από 1/1/2012, τέσσερις μήνες του 2013 σε ιατρικές πράξεις και τρεις μήνες του 2013, επίσης σε ιατρικές πράξεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: «Όπως έχουμε αναγγείλει από σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου ξεκινά επίσχεση παροχής υπηρεσιών των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ κλινικών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών. Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ απέστειλε στις 2/12/2014 σχετικό εξώδικο προς τον ΕΟΠΥΥ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ, κατά τη διάρκεια της επίσχεσης οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν την αξία των επισκέψεων ή πράξεων λαμβάνοντας απόδειξη παροχής υπηρεσιών και στη συνέχεια θα μπορούν να διεκδικούν αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ. Η Ενωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ θα επανεξετάσει τη στάση της την ερχόμενη Παρασκευή».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle