Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
156

Χωρίς Ιντερνετ Λουτουφί, Αμπελοχώρι, Ύπατο, Πρόδρομος και Σαράντι

< 2 λεπτά
19.08.15 • 16:59
#Tags:

Χωρίς Ιντερνετ Λουτουφί, Αμπελοχώρι, Ύπατο, Πρόδρομος και Σαράντι

Υπάρχουν περιοχές εν έτει 2015 στη Βοιωτία χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ; Κι όμως όσο και να μην το πιστέψουμε η απάντηση είναι ναι!

Αυτό προκύπτει από την ερώτηση που υπέβαλλε, σήμερα 19 Αυγούστου, προς το αρμόδιο υπουργό στη Βουλή ο Ιντερνετβουλευτής Βοιωτίας Θανάσης Σκούμας.

Στην ερώτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων "Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εγκατάσταση δικτύων ίντερνετ στη χώρα μας, εντούτοις πολλές περιοχές δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα". 

Ο Βουλευτής ζητά να γίνουν άμεσα ενέργειες για την εγκατάσταση δικτύου στις περιοχές  Λουτουφί, Αμπελοχώρι, Ύπατο, Πρόδρομος και Σαράντι.

Η ερώτηση του Βουλευτή

Ερώτηση: Προς τον κ. Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

Θέμα: Χωρίς πρόσβαση στο Ίντερνετ περιοχές της Βοιωτίας

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εγκατάσταση δικτύων ίντερνετ στη χώρα μας, εντούτοις πολλές περιοχές δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα. Στο νομό Βοιωτίας, ειδικότερα στις περιοχές Λουτουφί, Αμπελοχώρι, Ύπατο, Πρόδρομος και Σαράντι, δεν υπάρχει εγκατεστημένο δίκτυο οπότε οι κάτοικοί τους στερούνται ένα βασικό μέσο επικοινωνίας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της σύγχρονης ζωής, όπως είναι το διαδίκτυο. Δεδομένου της ανάγκης για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, θεωρούμε αναγκαία την άμεση κάλυψη κάθε σημείου της επαρχιακής χώρας -η οποία αποτελεί τον στυλοβάτη της πρωτογενούς παραγωγής- με εφάμιλλες υπηρεσίες τηλεφωνίας και ίντερνετ όπως των μεγάλων αστικών κέντρων.

Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο ώστε να γίνει άμεσα η εγκατάσταση του κατάλληλου δικτύου σε αυτές τις περιοχές της Βοιωτίας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα;
Αθήνα, 19 Αυγούστου 2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Σκούμας Αθανάσιος

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle