Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
66

Χωρίς προκαταβολή το νέο πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ

< 2 λεπτά
23.03.16 • 18:13
#Tags:

Μπορεί η ημερομηνία να συμπίπτει με την Πρωταπριλιά αλλά δεν είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα. Από την 1η Απριλίου λοιπόν και μέχρι 31 Ιουλίου 2016 μπορούν οι καταναλωτές που έχουν οφειλές στην ΔΕΗ να κάνουν διακανονισμό και μάλιστα χωρίς προκαταβολή.

Αναλόγως των περιπτώσεων οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν ακόμη και 36 δόσεις και να κάνουν νέο διακανονισμό ασχέτως αν έχουν κάνει ήδη ενώ αν δεν καταβάλλουν μία δόση μπορούν κανονικά και χωρίς κυρώσεις να συνεχίσουν στην επόμενη.

Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα της ΔΕΗ.

1. Από 01.04.2016 μέχρι και 31.07.2016, όλοι οι πελάτες μπορούν να διακανονίσουν τις οφειλές τους σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή.

Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και εκείνοι οι πελάτες, οι οποίοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το ισχύον σήμερα σύστημα.

Η καταβολή της 1ης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού.

ΔΕΗ2. Από 01.08.2016 και εξής θα ισχύουν για όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς -πλην των εποχικών και αγροτών- πελάτες τα εξής:

Μηνιαίες Δόσεις: Ύψος ίσο κατ’ αρχάς με το 30% του μέσου, σε ετήσια βάση, μηνιαίου λογαριασμού αλλά με ελάχιστο αριθμό δόσεων τις 18 και μέγιστο τις 36.

Προκαταβολές :
(α) Πελάτες χωρίς αντισυμβατική συμπεριφορά: 5%
(β) Πελάτες με αντισυμβατική συμπεριφορά: 15%

3. Για τους επαγγελματικούς πελάτες με εποχική δραστηριότητα από 01.08.2016 θα ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις.

4. Σε περίπτωση, κατά την οποία λόγω αδυναμίας κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους δεν καταβληθεί μια (1) δόση ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα. Σε περίπτωση μη καταβολής περισσοτέρων της μίας δόσεων εντός ενός ημερολογιακού έτους, ο διακανονισμός εξακολουθεί να ισχύει με την προϋπόθεση καταβολής όλων –πλην μίας- των οφειλομένων δόσεων.
Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση ισχύος του διακανονισμού είναι η εμπρόθεσμη εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.

5. Οι ανωτέρω ρυθμίσεις δεν ισχύουν για τις περιπτώσεις ρευματοκλοπών, για τις οποίες εξακολουθούν να εφαρμόζονται οι ισχύουσες σήμερα ρυθμίσεις.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle