Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
104

Χωρίς τέλη σύνδεσης οι υδρομετρητές στην Αλίαρτο

< 2 λεπτά
11.04.18 • 17:04
#Tags:

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων ενημερώνει τους δημότες πως, μέχρι τις 31-5-2018, η σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ κατοικιών και διαμερισμάτων, που δεν έχουν συνδεθεί, είναι απαλλαγμένη από τα σχετικά τέλη που ανέρχονται σε 120 Ευρώ συν Φ.Π.Α.
Την απόφαση αυτή έλαβε ομόφωνα  το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση, δίνοντας  την ευκαιρία στους δημότες που δεν  γνωρίζουν πως κάθε διαμέρισμα πρέπει να έχει δική του παροχή ύδρευσης, να εναρμονιστούν με τον κανονισμό ύδρευσης που το  προβλέπει, προκειμένου να αποφευχθούν πρόστιμα.

Οι δημότες που έχουν υφιστάμενες οικίες ή διαμερίσματα χωρίς αυτόνομη σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης καλούνται να υποβάλλουν, στη γραμματεία του Δήμου, αίτηση σύνδεσης μέχρι τις 31-5-2018, προκειμένου να απαλλαγούν από το κόστος. Η αγορά του υδρομετρητή βαρύνει τον καταναλωτή.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γιώργος ανέφερε τα εξής:

«….Αυτή η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που εγκυμονεί κίνδυνο υψηλών προστίμων για τους δημότες που δεν έχουν συμμορφωθεί. Με την διευκόλυνση αυτή το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχεται καλοπροαίρετα την άποψη ότι πολλοί καταναλωτές δε γνωρίζουν τη διάταξη του κανονισμού ύδρευσης και τους καλεί να υποβάλουν αίτηση, έως 31-5-2018 και να απαλλαγούν  από τα   τέλη σύνδεσης, αλλά κυρίως  από το πρόστιμο μη κατοχής υδρομετρητή. Είναι μια ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτούν οι ενδιαφερόμενοι…».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle