Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
94

Ψήφισμα Δ.Σ. Θηβαίων για το Κέντρο Υγείας της πόλης

< 2 λεπτά
04.04.18 • 16:06
#Tags:

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας που δικαίωσε του απολυμένους γιατρούς και διέταξε την επαναπρόσληψή τους, είναι το ισχυρό ατού με το οποίο το Δημοτικό Συμβούλιο της Θήβας ζητά με ομόφωνο ψήφισμά του την επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων στη  συνεδρίασή του στις 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, αφού ενημερώθηκε σχετικά με την επαναπρόσληψη ιατρών και επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας της Θήβας (ΠΕΔΥ) και μετά από διαλογική συζήτηση  κατέληξε   ομόφωνα στο ακόλουθο Ψήφισμα :

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του πληθυσμού του Δήμου μας για την παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Υγείας μέσα από Δημόσιες Δομές, ζητεί από την 5η ΔΥΠε   την επανεκκίνηση λειτουργίας του  Κέντρου Υγείας Θήβας (ΠΕΔΥ).

Ως ισχυρή βάση επαναλειτουργίας του, αποτελεί η επαναπρόσληψη των απολυμένων ιατρών που δικαιώθηκαν με την υπ’ αριθ. 181/2018 απόφαση του Μον. Πρωτοδικείου Αθηνών.

Με την επαναπρόσληψή τους οι εξειδικευμένοι ιατροί θα υπηρετήσουν στο Κέντρο Υγείας της Θήβας και θα παρέχουν σε όλους τους πολίτες του Δήμου, και ειδικά στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, υπηρεσίες υγείας ειδικά στη σημερινή εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Μας προκαλεί δε κατάπληξη για το ότι μέχρι σήμερα η 5η ΔΥΠε δεν έχει προβεί στην επαναπρόσληψη των ιατρών που δικαιώθηκαν και στην επαναλειτουργία του ΚΥ, πράγμα που συνεπάγεται την επιβάρυνση του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών, αφού το Κέντρο Υγείας, όπως λειτουργεί σήμερα, αποψιλωμένο από προσωπικό, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες παροχής Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Καλούμε την 5η ΔΥΠε να προχωρήσει χωρίς χρονοτριβές στην πλήρη επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Θήβας, με την επαναπρόσληψη του ιατρικού προσωπικού που δικαιώθηκε δικαστικά,  εντός του ιστού της πόλης και με ολοκληρωμένο ωράριο πρωινό και απογευματινό.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Γ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δ.ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ

Σ.ΔΡΕΝΙΟΣ

ΑΝ.ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ

Ι.ΚΟΝΤΟΥ

Β.ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δ.ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ

ΣΠ.ΚΙΤΣΟΣ

Γ.ΣΚΑΛΗΣ

ΑΛ.ΣΤΑΙΚΟΣ

Δ.ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ

Π.ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ

Χ.ΤΣΙΤΡΑΣ

Κ.ΧΑΡΕΜΗΣ

ΑΝ.ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΣΤ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Θ.ΚΙΟΥΣΗΣ

Ηλ.ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ

Β.ΣΩΤΗΡΧΟΣ

Γ.ΚΑΤΣΕΛΗΣ

ΑΝΤ.ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΣ

ΑΘ.ΣΚΟΥΜΑΣ

ΓΡ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle