Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
275

Ψιλά γράμματα, μεγάλες αποφάσεις

< 4 λεπτά
28.12.14 • 22:10
#Tags:

Ψιλά γράμματα, μεγάλες αποφάσεις

Απ ευθείας ανάθεση για την βιβλιοδέτηση πρακτικών συνεδριάσεων του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Ορχοµενού με το ποσό 8.891,30€ για το 2015 στην εταιρεία Κώστας Μαραθός από Άμφισσα.

Ψιλα γραμματαΑνατέθηκε από τον Δήμο για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο έως ότου γίνει σχετικός διαγωνισμός, στον Μάριο Μήτσου η αποκομιδή των σκουπιδιών με ποσό 22.600€.

Για την προμήθεια «υποχλωριώδους νατρίου για τα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου» ανατέθηκε στην επιχείρηση της Αλεξάνδρας Καρανάσου έναντι του ποσού 6.326 €

Τη μίσθωση μηχανήματος για τρεις μήνες με απευθείας ανάθεση ποσού 4.000€ προχώρησε ο Δήμος στην Ο.Ε Βόγγλη Π-Χριστοδούλου Δ.

Η επίστρωση με τεχνικό χλοοτάπητα του γηπέδου του Κάστρου στοιχίζει 137.802,89 €

Διαμόρφωση χώρων Πνευματικού Κέντρου Κάστρου. Εγγεγραμμένη αρχική πίστωση ποσό 525.000,00€ για το έτος 2014, προσαρμογή της δέσμευσης για την εκτέλεση του έργου στο αποτέλεσμα της δημοπράτησης αυτού ύψους 203.310,90€, Τελικά;

Έχει εγκριθεί από το Δήμο ποσό 2.000 € για την προμήθεια αλατιού για τον αποχιονισμό των δημοτικών οδών.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού καταργήθηκε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ορχομενού.
Η απόφαση λέει ότι την ανάληψη των δραστηριοτήτων της αναλαμβάνει ο Δήμος.
Το προσωπικό μεταφέρεται με σύσταση προσωρινών και προσωποπαγών θέσεων στον … Οργανισμό Εσωτερικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του Δήμου, ναι διαθέτουμε και τέτοιο.
Στον ΟΕΥ όμως δεν προβλέπονται οργανικές θέσεις των αντίστοιχων ειδικοτήτων, Μία (1) θέση ΤΕ-Κοινωνική Λειτουργό, Μία (1) θέση ΔΕ-Νοσηλεύτρια, Δύo (2) θέσεις ΥΕ- Οικογενειακή Βοηθός.
Οπότε; Το Δημοτικό Συμβούλιο …
«εισηγούμαστε την διόρθωση της 41/2014 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού και συγκεκριμένα την απαλοιφή της παραγράφου»… της παραπάνω, δηλαδή των θέσεων, οπότε; Εγινε ή δεν έγινε η πρόσληψη;

Από πολλούς πολίτες αλλά και συλλόγους του Δήμου, ήταν και είναι αίτημα να γίνουν κάποια έργα στο Κάστρο και γύρω χώρους. Να ηλεκτροφωτιστεί και διανοιχτούν μονοπάτια για εύκολη πρόσβαση, δενδροφύτευση και άλλες παρεμβάσεις ώστε να αναδειχτεί και αξιοποιηθεί αυτός ο όμορφος και ιστορικός χώρος.
Αυτό το έργο προϋπολογίστηκε με 210.500€ για να ενταχτεί στο Τοπικό πρόγραμμα Leader του άξονα 4 του προγράμματος «Αγροτική ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»-(ΠΑΑ) της Ομάδας Τοπικής Δράσης
(Ο.Τ.Δ.): «ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» στο Μέτρο 41,
Υπομέτρο L323 «Διατήρηση και Αναβάθμιση της Αγροτικής Κληρονομιάς».
Ευχή μας η υλοποίησή το ταχύτερο

Εθελοντές με πληρωμή, διαβάζουμε «Εγκρίνουµε τη δέσµευση πίστωσης συνολικού ύψους 16.690,80€ του οικονοµικού έτους 2014 για την ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ.
Είναι δυνατόν; Αφού είναι εθελοντές…

Ασκαρδαμυκτος

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle