Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
170

Όλα έτοιμα για το "2ο Erkyna Cup" 2020 στη Λιβαδειά

< 5 λεπτά
27.01.20 • 15:57
#Tags:

Όλα έτοιμα στη Λιβαδειά για να υποδεχτεί στο τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) τον διεθνή αγώνα ρυθμικής γυμναστικής "2ο Erkyna Cup".
Οι διοργανωτές (ΓΑΣ Λιβαδειάς), με βάση τη περσινή επιτυχία του 1ου Erkyna Cup, ελπίζουν σε έναν ακόμη καλύτερο αγώνα, σε μια πόλη με ιδιαίτερη ιστορία που αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ως φορέας που συνδιοργανώνει το τουρνουά, φαίνεται να στηρίζει σθεναρά την αποκέντρωση της γυμναστικής δίνοντας βάση στην ανάπτυξη του αθλήματος μέσω τέτοιων αγώνων, ως βάση πολιτισμού.
77305322 2466278826968301 8750020182174334976 o
Στα πλαίσια του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί έξω από τον χώρο του γυμναστηρίου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Αντώνη Κεραμιδά με θέμα: «Ρυθμός, τέχνη ιστορία, υπό το βλέμμα της Έρκυνας» H έκθεση αφορά τη φωτογράφιση δυο αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής του ΓΑΣ Λιβαδειάς που έγινε πριν από καιρό στον ευρύτερο χώρο της πόλης και στο ποτάμι της Έρκυνας, με στόχο την ανάδειξη του αθληματος μέσα από την ομορφιά της φύσης και αντίστοιχα την ανάδειξη του ιερού τόπου μέσα από την καλλιτεχνικότητα της ρυθμικής γυμναστικής.
83112294 2349029425202072 3353234001966923776 o
Η Συνέντευξη Τύπου 
Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης  Μάριος Σάκκος, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς (ΓΑΣΛ) Δημήτρης Θεοδώρου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Νάσης και η Προπονήτρια και Υπεύθυνη της Διοργάνωσης του 2ου Διεθνούς Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ΕΡΚΥΝΑ CUP Μαρία Ζηλιαναίου που θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά κατά το χρονικό διάστημα 31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2020.
Ο Πρόεδρος του ΓΑΣΛ Δ. Θεοδώρου ευχαρίστησε για τη στήριξή τους το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τους χορηγούς του αγώνα, αλλά και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου τα οποία αποτελούν τη ψυχή της διοργάνωσης, επισημαίνοντας ότι χωρίς τη βοήθεια όλων των παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί ο Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής στην πόλη μας.  Τόνισε δε, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που διοργανώνεται από σύλλογο της Λιβαδειάς, ενώ ενημέρωσε ότι οι αθλήτριες του Συλλόγου έχουν πετύχει πολλές και σημαντικές διακρίσεις και συνεχίζουν να θέτουν υψηλούς στόχους.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Μάριος Σάκκος, ο οποίος καταρχάς ευχαρίστησε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης για τη σημαντική παρουσία τους στην αθλητική ζωή της πόλης, ευχαριστώντας ειδικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους γονείς του ΓΑΣΛ για τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού αγώνα, όπου για ένα τριήμερο η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής θα χτυπά στην πόλη της Λιβαδειάς.  Επίσης, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων στέκεται αρωγός σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους και ότι η Δημοτική Αρχή εργάζεται προς την κατεύθυνση δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων που θα βοηθήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες στην καλύτερη προετοιμασία τους και θα προσφέρουν καλύτερες συνθήκες άθλησης για όλους τους πολίτες.  Ο Αντιδήμαρχος καταλήγοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες.
ΓΑΣ Λιβαδειας συνεντευξη 2Κατόπιν, η προπονήτρια και υπεύθυνη διοργάνωσης των αγώνων Μαρία Ζηλιαναίου αφού ευχαρίστησε και αυτή με τη σειρά της το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τους χορηγούς για την πολύτιμη οικονομική τους στήριξη, ανέφερε ότι στο 2ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ERKYNA CUP θα συμμετάσχουν 500 αθλήτριες από 60 Γυμναστικούς Συλλόγους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, ηλικίας από 5 έως 23 ετών και 20 κριτές αγώνων.  Υπογράμμισε δε, ότι η αρτιότητα της περσινής διοργάνωσης των αγώνων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των συμμετεχόντων αθλητριών από 340 σε 500, και ότι ο ΓΑΣΛ θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο στο μέλλον να συμμετάσχουν αθλήτριες και από άλλες χώρες.
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΛ Σπύρος Νάσης σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής της χώρας και κάλεσε τους δημότες να παρακολουθήσουν τους αγώνες εμψυχώνοντας όλες τις αθλήτριες.   Ζήτησε επίσης, από τους επιχειρηματίες της πόλης μας να παράσχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις αθλήτριες και στους γονείς τους που θα βρίσκονται για τρεις ημέρες στην πόλη μας.
 
Διαβάστε το γενικό πρόγραμμα των αγώνων:
erk1erk2erk3

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle