Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
119

|

Όλα έτοιμα, με καλό καιρό και ομιλία ο 3ος Περίπατος στα «χνάρια των Μινυών»

< 3 λεπτά
13.05.17 • 07:37
#Tags:

Λίγες ώρες απομένουν για τον 3ο περίπατο  “στα χνάρια των Μινυών” ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 με ώρα εκκίνησης 09:00 από το Κάστρο τον οποίο διοργανώνει η ιστοσελίδα www.asopichos.gr.

Οι καιρικές προβλέψεις για έντονα φαινόμενα καύσωνα φαίνεται ότι μάλλον δεν επαληθεύονται τουλάχιστον ως προς το Σαββατοκύριακο. Ετσι για την Κυριακή η τελευταία πρόγωση είναι ότι η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς, τις ώρες του περιπάτου, ιδανική για την εποχή αλλά και για τον περίπατο.

Η περιπατητική εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της ήπιας άθλησης, κοινωνικής προσέγγισης και γνωριμίας με τον τόπο μας με την γενική ονομασία «στα χνάρια των Μινυών».

Στη κατευθυνση αυτή ο διοργανωτής έχει φροντίσει και θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την γνωριμία της Μυκηναϊκής Ακρόπολης των Μινυών στο Γλα.

Την ενημέρωση θα κάνει ο Ορχομένιος δάσκαλος και επίτιμος σχολικός σύμβουλος Γιάννης Θειακούλης ενώ θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες ενημερωτικά φυλλάδια για να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόο μας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο 3ος περίπατος είναι αφιερωμένος στην Μητέρα με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της Μητέρας που γιορτάζεται την Κυριακή 14 Μαΐου.     

ΠΡΟΣΟΧΗ Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 08:15 στο Δημοτικό Πάρκινγκ του Ορχομενού στην κεντρική Πλατεία. Εκεί καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες που διαθέτουν ΙΧ να συγκεντρωθούν ώστε να γίνει μεταφορά στο Κάστρο όσων δεν διαθέτουν ΙΧ.

Στις 09:45 θα γίνει η συγκέντρωση στο Κάστρο, πεζογέφυρα Εθνικής Οδού- Πνευματικό Κέντρο Κάστρου και στη συνέχεια η εκκίνηση στις 09:00 για το Κάστρο του ΓΛΑ.

Παρακαλούνται όμως οι φίλοι που θα θελήσουν να συμμετάσχουν αν αντιμετωπίζουν θέματα υγείας να συμβουλευτούν οπωσδήποτε το γιατρό τους ενώ η συμμετοχή γίνεται με προσωπική τους ευθύνη.

Απαραίτητα αξεσουάρ για τη συμμετοχή μας είναι τα παπούτσια περιπάτου, καπέλο και νερό.

Η διαδρομή

Η διαδρομή είναι εύκολη, ισόπεδη σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Συνολικό μήκος περίπου 5χλμ.στην οποία συναντούμε διάφορα είδη πανίδας και χλωρίδας της περιοχής μας που αυτή την εποχή είναι σε πλήρη δραστηριότητα και μας χαρίζουν όμορφες εικόνες και ψυχική ηρεμία.

Δείτε τα ρεπορταζ και φωτογραφίες από τους προηγούμενους περιπάτους

2ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

1ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

%ce%ba%ce%ac%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf-%ce%b3%ce%bb%ce%b1-%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle