Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
248

|

Όμορφα ταξίδια χωρίς τέλος

< 3 λεπτά
23.05.16 • 19:46
#Tags:

Η ήρεμη, γαλήνια και καθαρή ματιά που σε κοιτάζει, αντικατοπτρίζεται στα κείμενα και στις φωτογραφίες της Ιωάννας Παραβάλου!
Μια προσωπικότητα χωρίς σύνορα, αστείρευτα ενδιαφέροντα και ταξίδια χωρίς τέλος. Βουτάς στη συζήτηση, στην εμπειρία της χωρίς ανάσα!

Ταλαντούχος και πολυσχιδής προσωπικότητα, θα τολμούσα να πω χωρίς όρια, αφού σπούδασε Νομικά, Ψυχολογία και Αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Την κέρδισε όμως η Δημοσιογραφία αλλά και πάλι δεν στάθηκε εκεί.
Ανακάλυψε καινούργια αγάπη και έγινε όμηρος στο φακό της φωτογραφικής της μηχανής με την οποία αιχμαλωτίζει τη στιγμή και την παραδίδει στην αιωνιότητα.
Μέσα όμως από αυτές τις δραστηριότητες, ξέφυγε και πάλι! Βρήκε πρωτοπορώντας, ενδιαφέροντα μονοπάτια, συνδυάζοντας την καλλιτεχνική φωτογραφία με τη ζωγραφική!

Αυτή την ξεχωριστή προσωπικότητα του χώρου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας, www.asopichos.gr αρχίζοντας συνεργασία που θα μας ταξιδεύει με τη ματιά, την αισθητική και την μεστή γραφή της.

Τα πλούσια ψυχικά της χαρίσματα ξεχειλίζουν στις λίγες λέξεις που μου είπε γι’ αυτή τη συνεργασία μας:

«Με μεγάλη χαρά ξεκινάω τη φιλική συνεργασία μου με το site σου και ελπίζω να κάνουμε πολλά όμορφα ταξίδια στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Σου εμπιστεύομαι τη δουλειά μου (ό,τι πολυτιμότερο έχω) και είμαι σίγουρη ότι θα την αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο».

Δεν θα μπορούσα να συμπληρώσω κάτι άλλο παρά «Ιωάννα σε ευχαριστώ, είναι τιμή μου που συνεργαζόμαστε», ενώ οι αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσεις πραγματικά από άλλη οπτική γωνιά τον τόπο μας και όχι μόνο.

Μπάμπης Ζαννιάς

Γνωρίστε την Ιωάννα

Η Ιωάννα Παραβάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Οι ρίζες της είναι από τη μαγευτική Οία της Σαντορίνης αν και τα τελευταία χρόνια απέκτησε «δεσμούς καρδιάς» με τα Λαγκάδια της Ορεινής Αρκαδίας.

Παρόλο που σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψυχολογία και στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, η δημοσιογραφία ήταν εκείνη που τελικά την Ιωάννα Παράβαλουκέρδισε και την «υπηρετεί» πιστά εδώ και 28 χρόνια. Ο ρόλος της σε αυτό το χώρο σημαντικός και καταλυτικός, συνεργαζόμενη με έγκριτα περιοδικά, εφημερίδες των Αθηνών και τοπικές εφημερίδες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Παράλληλα με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη φωτογραφία, συνδυάζοντας την καλλιτεχνική φωτογραφία με τη ζωγραφική με εκτύπωση των έργων της σε καμβά ζωγραφικής και επεμβάσεις με χρώμα και ειδικά βερνίκια.

Έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα 22 εικαστικές εκθέσεις, ατομικές και ομαδικές, κάθε μία από αυτές αποτελεί κι ένα «ταξίδι» στην τέχνη γεμάτο χρώμα, φως και ευαισθησία!

«Η ομορφιά στην Ελλάδα δεν μαθαίνεται ποτέ! Από την πιο ψηλή βουνοκορφή ως τα καταγάλανα ακρογιάλια του τούτος ο τόπος, ο τόπος μας, σε ξαφνιάζει κάθε στιγμή με διαφορετικό τρόπο»..

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ιωάννας www.paravalou.gr όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο της.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle