Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
134

Μέχρι τέλους του 2015 οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ για Κωπαΐδα.

< 2 λεπτά
18.05.15 • 09:12
#Tags:

Μέχρι τέλους του 2015 οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ για Κωπαΐδα 

Αποζημιώσεις ύψους 25 εκατ ευρώ εντός του Μαΐου θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ σε δικαιούχους αγρότες που είχαν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειές τους το 2014 και το πρώτο δίμηνο του 2015.

Αυτή την διαβεβαίωση έδωσε η διοίκηση του ΕΛΓΑ στον Αναπληρωτή Υπουργό Γεωργίας Βαγγέλη Αποστόλου ο
οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία του Οργανισμού.

Ο κ Αποστόλου κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΓΑ είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη διοίκηση, τους διευθυντές των περιφερειακών και κεντρικών υπηρεσιών και τους εκπροσώπΕΛΓΑ Βοιωτίαους των εργαζομένων.

Τέλος του έτους για την Κωπαΐδα
Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Στουπής και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Ζαννιάς μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησαν στη Βοιωτία και σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών αγροτών της Κωπαΐδας, δεσμεύτηκαν ότι στα τέλη του 2015 θα γίνουν οι σχετικές πληρωμές.

Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα οριστικοποιήσει το ηλεκτρονικό αρχείο των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Να σημειώσουμε ότι για τις αποζημιώσεις της Κωπαϊδας απαιτούνται περίπου 330.000€ ενώ μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί αιτήματα για 12.000 στρέμματα.

Η ηγεσία του ΕΛΓΑ τόνισε ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι και η αναμόρφωση του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ενταχθούν και καλλιέργειες που σήμερα δεν δικαιούνται αποζημιώσεων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle