Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
80

Λίστα Μπόργιανς

< 1 λεπτό
17.01.16 • 18:57
#Tags:

Λίστα Μπόργιανς

Φωτορεπορτάζ Βασίλης Κουτρουμάνος 

Συνεργασία και υπογραφή πρωτοκόλλου για θέματα φοροδιαφυγής υπογράφτηκε μεταξύ των Kοικονομικών αρχών του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας, με αφορμή την αποκαλούμενη λίστα Μπόργιανς, που παραδόθηκε πριν λίγες εβδομάδες στη χώρα μας και στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Η τελετή έγινε (Σάββατο 16/1) στην Αίθουσα Συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης από τον Υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας κ. Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη και τον Γενικό Γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle