Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
853

Παπαθωμά: «Θέλουμε τους εργαζόμενους του Οργ. Κωπαϊδας στη Περιφέρεια»

< 3 λεπτά
19.01.16 • 18:16
#Tags:

Παπαθωμά: «Θέλουμε τους εργαζόμενους του Οργ. Κωπαϊδας στη Περιφέρεια»

Απάντηση έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, σχετικά με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού για τους υπαλλήλους του κατηργημένου Οργανισμού Κωπαίδαςέρει τα  στην οποία αναφέρει:

Σε απάντηση σχετικού ρεπορτάζ του Τηλεοπτικού Σταθμού της Περιφέρειάς μας, αναφορικά με την εξέλιξη της μετάταξης των υπαλλήλων του κατηργημένου Οργανισμού Κωπαϊδας, ως Περιφερειακή Φανή ΠαπαθωμάΕνότητα Βοιωτίας έχουμε να πούμε τα εξής:

1. Η αρμοδιότητα της υλοποίησης των ενεργειών μετάταξης των εργαζόμενων του πρώην Ο.Κ ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το οποίο είχε και την πρωτοβουλία κατάργησης του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κωπαίδος».

2. Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας έχει ανταποκριθεί αμέσως σε όλα τα σχετικά έγγραφα του αρμόδιου Υπουργείου, χωρίς χρονοτριβές.

3. Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έχει διατηρήσει ρόλο παθητικό, απλής διεκπεραίωσης των σχετικών εγγράφων του Υπουργείου, αλλά έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορης ένταξης των εργαζομένων του κατηργημένου Οργανισμού Κωπαϊδας στην Π.Ε. Βοιωτίας για να «σπάσει» τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που έχουν προκύψει, από την κατάργηση ενός ΝΠΔΔ.

4. Είναι σαφές, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα ενέργειες, αποφάσεις και δηλώσεις μας, τόσο του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη όσο και τις δικές μου ως αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, ότι οι εργαζόμενοι του κατηργημένου Οργανισμού Κωπαϊδας είναι και ευπρόσδεκτοι και αναγκαίοι στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και ζητούμε και εμείς από το Υπουργείο, ενώνοντας ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τη φωνή μας με τους εργαζόμενους, για άλλη μια φορά, για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών μετάταξης των εν λόγω εργαζομένων, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όσο γίνεται πιο γρήγορα, μαζί με τις άλλες υπηρεσίες της ΠΕ Βοιωτίας, στην ανασυγκρότηση του Κωπαιδικού πεδίου και στην δημιουργία προυποθέσεων παραγωγής εισοδημάτων από τους αγρότες της Κωπαίδας, τόσο αναγκαία στην σημερινή κρίσιμη οικονομική κατάσταση.

5. Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε για άλλη μια φορά, ότι είμαστε εδώ και θα συμβάλλουμε τα μέγιστα, για την δρομολόγηση λύσεων αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων της Κωπαίδας. Δείγματα γραφής έχουμε ήδη δείξει και έχουμε αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον μας και την υψηλή προτεραιότητα την οποία έχουμε θέσει για την Κωπαίδα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle