Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
82

Συλλαλητήριο στη Λιβαδειά την Παρασκευή 22/1

< 2 λεπτά
19.01.16 • 19:32
#Tags:

Συλλαλητήριο στη Λιβαδειά την Παρασκευή 22/1

Με φόντο την γενική απεργία της 4ης Φλεβάρη, το ΠΑΜΕ προκήρυξε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 19.00 στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η Κυβέρνηση.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρει μεταξύ των άλλων.

"Η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, ΠΑΜΕ Λιβαδειάςσυνταξιούχους και άνεργους, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου στις 7οο το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, κατά του σχεδιαζόμενης διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης που προωθεί η κυβέρνηση.

Καλεί επίσης όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους να οργανώσουν την μαζική τους συμμετοχή στη γενική απεργία της 4ης του Φλεβάρη για το ασφαλιστικό.

Από τη μια μεριά η φοροληστεία, από την άλλη η ανεργία και η ημιαπασχόληση που έχουν εξαφανίσει το οικογενειακό εισόδημα και από πάνω η μετατροπή της κοινωνικής ασφάλισης σε ιδιωτική υπόθεση, απειλούν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle