Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
496

Ν Τ Ρ Ο Π Η Καταστροφή γηπέδου στην Αλίαρτο!!!

< 2 λεπτά
20.01.16 • 10:08
#Tags:

Ν Τ Ρ Ο Π Η  Καταστροφή γηπέδου στην Αλίαρτο!!!

Φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλούνται με τη χαρά των παιδιών  

Όλοι το είδαν όταν γινόταν, μικροί και μεγάλοι, όλοι το χάρηκαν και τα παιδιά πανηγύριζαν. Ζήτησαν και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου από γηπεδο Αλιαρτου καταστροφεςτο Δήμαρχο κι αυτός τους είπε ότι θα το φτιάξει γιατί το αξίζουν.γηπεδο Αλιαρτου καταστροφες 1 Το καινούργιο γήπεδο, στην πιο πυκνοκατοικημένη συνοικία της Αλιάρτου, γέμισε παιδιά και φαινόταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά και ίσως ήταν.

Χτες στην ίδια γειτονιά κανείς δεν είδε την καταστροφή για να τη σταματήσει, λες και άδειασε ξαφνικά και κείνα τα παιδιά που πριν λίγους μήνες αγάπησαν το όμορφο γήπεδο, το μίσησαν ξαφνικά; Ή μήπως δεν ήταν παιδιά!!!!
Όπως και να είναι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». Ζήτω η Παρακμή!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle