Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
656

"Θα είμαστε υπεύθυνη αντιπολίτευση"

< 2 λεπτά
20.01.16 • 19:09
#Tags:

"Θα είμαστε υπεύθυνη αντιπολίτευση"

Φωτορεπορτάζ Βασ Κουτρουμάνος 

Τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, δέχθηκε, σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος αφού συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του, τού ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και εξέφρασε τη βεβαιότητά Κυρ Μητσοτάκης Παυλόπουλοςτου, ότι η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του, θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να εδραιωθεί η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ευρωζώνη, ιδίως στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, όπου δοκιμάζεται κυριολεκτικά, για λόγους οικονομικούς αλλά και ανθρωπιστικούς, η συνοχή και το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπενθύμισε ότι η παράταξη, της οποίας ηγείται πλέον ο κ. Μητσοτάκης, είναι εκείνη, η οποία άνοιξε τον δρόμο της χώρας μας στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ευχές και τον διαβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο.

«Θα είμαστε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle