Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
291

Λύθηκε η πολιορκία του υπουργού Γεωργίας στη Κομοτηνή

< 2 λεπτά
20.01.16 • 21:49
#Tags:

Λύθηκε η πολιορκία του υπουργού Γεωργίας στη Κομοτηνή

Αποχώρησε γύρω στις 23:00 από το κτήριο της αντιπεριφέρειας Ροδόπης ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου που αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση απλά ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την στάση τους.

Θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο και θα αναχωρήσει στην Αθήνα με την πρωινή πτήση.


Ήδη οι αγρότες με τα τρακτέρ κινούνται σε κομβικά σημεία όπως στους Κήπους και σε όλα τα νευραλγικά σταυροδρόμια κάνοντας όσο περισσότερο αισθητή την παρουσία τους και τηνκινητοποιήσεις αγροτών αντίδρασή τους στα προτεινόμενα μέτρα για το ασφαλιστικό και φορολογικό τους.

Περισσότερες από 12 ώρες παρέμεινε εγκλωβισμένος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή, όπου πλέον είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 1.000 αγρότες και έδειχναν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον υπουργό να βγει από το κτίριο.

Οι αγρότες είχαν υπερδιπλασιαστεί σε αριθμό και υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός ακόμα και μεταξύ τους για το πώς θα συνεχιστεί ο αγώνας. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε η εισαγγελέας πρωτοδικών Μελισσάρη Κωνσταντίνα, η οποία συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των αγροτών σε μία προσπάθεια να υπάρξει συμβιβαστική λύση απομάκρυνσης τους χωρίς να πραγματοποιηθούν έκτροπα ή επεισόδια.

Με πληροφορίες από www.xronos.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle