Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
268

Κλειστός ο Δήμος Θήβας. Συμπαράσταση στους αγρότες

< 3 λεπτά
22.01.16 • 09:29
#Tags:

Κλειστός ο Δήμος Θήβας για συμπαράσταση στους αγρότες

Ο Δήμος Θηβαίων σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και από ώρα 13:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών της περιοχής.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος αγροτών Θήβας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, Σπύρο Κίτσο και Παναγιώτη Τσαραμπάρη, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Θ. κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καπαρελλίου κ. Παναγιώτη Ζερικιώτη και τον Τοπικό Σύμβουλο Θήβας κ. Θανάσης Τζουμενέκα, επισκέφτηκαν, το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου, τους παραγωγούς από όλες τις περιοχές του Δήμου Θηβαίων, που είχαν συγκεντρωθεί στο 5ο χλμ της οδού Θηβών- Μουρικίου, για να συμπαρασταθούν στον αγώνα που προετοιμάζουν ενάντια στα σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης.

Ενημερώθηκαν επίσης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Θηβών κ. Ηλία Χατζηδούρο για την απόφασή τους να μεταβούν ενωμένοι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο 90ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας εντείνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Ο κ. Δήμαρχος, με αφορμή αυτή την επίσκεψη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς και τους μελισσοκόμους εξοντώνουν τον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί και τη “βαριά βιομηχανία” της ΤΡΑΚΤΕΡ Θηβαχώρας μας. Οι αγρότες έχουν ήδη πληγεί από τα μνημόνια και συνεχίζουν να δοκιμάζονται, τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους, από την πρωτοφανή αυτή κρίση που απειλεί τη βιωσιμότητά τους: Υψηλό κόστος, παραγωγής, καθήλωση των τιμών διάθεσης των προϊόντων σε απαράδεκτα χαμηλά επίπεδα, δραματική μείωση εισοδήματος και πολλά άλλα προβλήματα.
Αν εφαρμοστούν και τα μέτρα για αύξηση των ασφαλιστικών τους εισφορών και αντίστοιχα των φορολογικών τους επιβαρύνσεων είναι σίγουρο ότι θα εγκαταλείψουν τα χωράφια τους.
Ως δημοτική αρχή, μίας κατά βάση αγροτικής περιοχής με εξαιρετικής ποιότητος προϊόντα, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών και ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους, για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και την περιοχή μας”.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle