Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
101

Ραντεβού ζητά ο Τσίπρας με αποκλεισμό των Εθνικών Οδών απαντούν οι αγρότες

< 2 λεπτά
23.01.16 • 17:25
#Tags:

Ραντεβού ζητά ο Τσίπρας με αποκλεισμό των Εθνικών Οδών απαντούν οι αγρότες

Προτεραιότητα στα μπλόκα δίνουν οι αγρότες και στη συνέχεια θα απαντήσουν για το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό.

Η απάντηση στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα ήρθε μετά την πολύωρη συνεδρίαση των αγροτών που έγινε σήμερα Σάββατο 23 αγροτικες κινητοποιησειςΙανουαρίου στα Τέμπη, το μεσημέρι και τελείωσε περίπου στις 17:00.

Στην συνάντηση πήραν μέρος εκπρόσωποι από 30 περίπου μπλόκα και αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με το κλείσιμο των Εθνικών οδών αύριο Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου επί δίωρο και δύο φορές την ημέρα.

Συγκεκριμένα οι αγρότες θα κλείνουν τις εθνικές οδούς από τις 12 το μεσημέρι μέχρι στις 14:00 και από 19:00 έως 21:00.

Την ερχόμενη Τρίτη 26/1 οι αγρότες θα συναντηθούν εκ νέου και θα συζητήσουν τόσο για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό όσο και την κλιμάκωση του αγώνα τους. Η συνάντηση θα γίνει της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να οριστεί και η αντιπροσωπεία που θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle