Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
239

«Λέβαδος 2016» Επιτυχία και καθιέρωση με την πρώτη. Αποτελέσματα

< 3 λεπτά
25.01.16 • 20:04
#Tags:

«Λέβαδος 2016» Επιτυχία και καθιέρωση με την πρώτη. Αποτελέσματα  

Επιτυχία γνώρισε ο 1ος αγώνας ορεινού δρόμου που διοργάνωσε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου ο ΑΚΟ Λιβαδειάς με την υποστήριξη του Δήμου Λιβαδειάς και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς με την ονομασία «Λέβαδος» ο οποίος υπήρξε ο κτήτορας της Λιβαδειάς.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Λιβαδειάς και η φιλοδοξία των διοργανωτών για την καθιέρωσή του σε ετήσια βάση, είναι πλέον εφικτός μετά την επιτυχία και την ανταπόκριση των δρομέων.

Η διοργάνωση έγινε σε δύο διαδρομές, 23,5 και 9,5 χλμ, με αφετηρία και τερματισμό το ίδιο σημείο, στην περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ) όπου τρεχούμενα νερά, αιωνόβιοι πλάτανοι, πέτρινα γεφύρια, παλιά βιομηχανικά κτίρια και μικροί καταρράκτες συνθέτουν το εξαιρετικό τοπίο της περιοχή.  

Λεβαδος1

Δρομείς στη χιονισμένη διαδρομή του 1ου αγώνα "Λέβαδος 2016". Φωτογραφία Σπέρυ Στάμου


Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς ένας από τους ιστορικότερους και σημαντικότερους αθλητικούς Συλλόγους της χώρας, με το έμψυχο υλικό και τις εμπειρίες του πέτυχε και σε αυτή την εκδήλωση που με την σημαντική στήριξη που είχε από τους τοπικούς φορείς και μετά τον άλλο αγώνα του Φθινοπώρου, τον Τροφώνιο Ημι-Μαραθώνιο καθιερώνει στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς δύο σημαντικές δρομικές εκδηλώσεις.

Πλήρη αποτελέσματα ΕΔΩ

Ο αντίκτυπος της επιτυχίας του 1ου αγώνα "Λέβαδος" αντικατοπτρίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου η οποία αναφέρει:

«Η Δήμαρχος Λεβαδέων εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στους διοργανωτές, υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες του 1ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στη Λιβαδειά.
O 1ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για την οποία συνέβαλλαν τόσο ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ) που είχε την ευθύνη της όλης διοργάνωσης, όσο και όλοι οι εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την ημέρα της διεξαγωγής του. Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους εθελοντές, την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, τον γιατρό κ. Ιωάννη Περγαντά, το Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Λιβαδειάς, την Τροχαία Λιβαδειάς και την τοπική ποδηλατική ομάδα All terrain.
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφτασε τα 400 άτομα που συμμετείχαν στις δύο αγωνιστικές διαδρομές των 23,5 και 9,5 χλμ, με αφετηρία και τερματισμό την περιοχή των πηγών της Έρκυνας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, ενώ ελπίδα της Δημοτικής Αρχής είναι ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” να αποτελέσει έναν ακόμη αθλητικό θεσμό για την πόλη μας».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle