Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
90

Οι επαγγελματίες του Ορχομενού στηρίζουν τους αγρότες

< 2 λεπτά
30.01.16 • 06:26
#Tags:

ΕΕΒ ΟρχομενούΣε μια καθαρά αγροτική περιοχή η οποία και πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις με κύριο μοχλό πίεσης το μπλόκο στο Κάστρο, το μέλλον των κατοίκων και φυσικά των εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών και το κοινό συμφέρον είναι άρρηκτα δεμένο.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η θέση της 'Ενωσης Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού ΕΕΕΒΟ που εκφράστηκε με την παρακάτω ανακοίνωση στήριξης του αγώνα των αγροτών.

"Οι Αγρότες τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πολλά & δυσεπίλυτα προβλήματα. Το φαινόμενο αυτό έχει αντίκτυπο σ΄ όλους τους κλάδους της οικονομίας του τόπου μας.

Η διαπίστωση η δικιά μας σαν εμπορικός κόσμος είναι ότι ζώντας σε μια αγροτική πόλη διαπιστώνουμε ότι η αγορά βαλτώνει και όταν η αγορά βαλτώνει τα πάντα είναι ένα τέλμα.

Με αυτή την κίνησή μας σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα είμαστε σε κάθε μορφή αγώνα που θα επιλέξετε".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle