Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
780

Συναντήσεις Περιφερειάρχη για τη φτώχεια και τον Ασωπό

< 3 λεπτά
30.01.16 • 07:20
#Tags:

Δύο σημαντικές συναντήσεις είχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μέσα στην εβδομάδα.

Η πρώτη ήταν με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με τον οποίο συζήτησαν τρόπους στήριξης για την αντιμετώπιση της φτώχειας στη Στερά Ελλάδα. Η δεύτερη συνάντηση αφορούσε τον Ασωπό ποταμό και την εξυγίανση της ευρύτερης περιοχής, ζητήματα που τέθηκαν στην συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη.

Συνάντηση με Ιερώνυμο  

Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο έγινε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Μπακογιαννης ΑρχιεπισκοποςΣτο πλαίσιο της συνάντησής τους, συζήτησαν για τη συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Περιφέρειας, τις κοινές δράσεις που έχουν ήδη
υλοποιηθεί για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη και τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα ακραίας φτώχειας στη Στερεά Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης, αφού ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα προβλήματα των ανθρώπων που χρήζουν συμπαράστασης, αλλά και για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους, τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να γίνομαι δεκτός από τον Μακαριώτατο. Κάθε λεπτό μαζί του είναι ένα πνευματικό δώρο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα πολλά προβλήματα και τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας, για την οποία ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία. Είναι γνωστό ότι η συνεργασία μας είναι πολύ στενή, ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Για τον Ασωπό Μπακογιαννης Τσιρώνης

Το σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση του Ασωπού συζήτησαν σήμερα, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκε το θέμα συμβολής του υπουργείου στην υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας μέσω ευρωπαϊκών πόρων αλλά και η συντονισμένη συνεργασία για την πρόοδο των διαδικασιών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τους φορείς κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης.

Τόσο ο υπουργός, κ. Τσιρώνης, όσο και ο κ. Μπακογιάννης συμφώνησαν στην συνεχή επαφή και αλληλοενημέρωση Περιφέρειας και Υπουργείου ώστε να αντληθούν οι πόροι εκείνοι που θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί μία από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις για την Περιφέρεια και ολόκληρη την Ελλάδα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle