Πολιτισμός

7ο Φεστιβαλ Δάσους Αρβανίτσας. Ποιοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή, το πρόγραμμα

Καθιερωμένο στα μουσικά δρώμενα της χώρας εδώ και 7 χρόνια με φανατικούς φίλους από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί και φέτος 7ο  «μουσικό φεστιβάλ δάσους Αρβανίτσας» το τριήμερο Παρασκευή 13–Σάββατο 14 και Κυριακή 15
Ιουλίου.

Από τις συμμετοχές, όπως θα δείτε παρακάτω και στο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι, Νατάσα Μποφίλιου, Γιάννης Αγγελάκας, Σωκράτης Μάλαμας, Υπόγεια Ρεύματα, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Διάφανα Ρεύματα, Λαμπρινή Καρακώστας, Γιάννης Καραλής και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Η επιτυχία είναι δεδομένη και φέτος αφού οι διοργανωτές με την οργανωτικότητα, το μεράκι, και η εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια που διαθέτουν, έχουν φροντίσει τα πάντα ώστε οι φίλοι της μουσικής, της φύσης και του πολιτισμού να απολαύσουν αυτό το τριήμερο.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι κάτοχοι 3ήμερων εισιτηρίων μπορούν να απολαύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, συνδυάζοντας τη φεστιβαλική εμπειρία με τις χάρες της κατασκήνωσης «στην καρδιά του βουνού των Μουσών».
Eιδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ στο χώρο λειτουργούν εστιατόρια και καφέ.

Το πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/7
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & Β- MOVIES
ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/7
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ
ΛΑΡΓΚΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/7
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ
ΕΝΧΟΡΔΟΝ

Τα εισιτήρια 
Το τριήμερο εισιτήρια  ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ και παρέχει δωρεάν πρόσβαση στον κατασκηνωτικό χώρο ενώ το  μονοήμερο ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες και η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου.

ΤΙΜΕΣ Προπώληση: Τριήμερο, τιμή 25 € – Μονοήμερο, τιμή 12 €Ταμείο: Tριήμερο, τιμή 35 € – Μονοήμερο, τιμή 15 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
– MUSIC CORNER (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα – τηλ.: 210 3304000)
-ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ (Λιβαδειά – τηλ.: 22610 21090)
– Ε.Ο.Σ. Κυριακίου (τηλ.: 6937 596715, 6909 192890, 6972 850602)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ –
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Τοποθεσία
Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο. Η Αρβανίτσα απέχει μόλις 7 χλμ από το κοντινότερο χωριό, το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Συν τοις άλλοις, μέσα σε 20 – 30 λεπτά μπορεί κανείς να βρεθεί στις υπέροχες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες του φεστιβάλ το τιμούν κάθε χρόνο και επιλέγουν την 3ήμερη κατασκήνωση, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο.

Ε.Ο.Σ. Κυριακίου
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής.

Have your say