Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
493

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Θήβα και Λιβαδειά

< 3 λεπτά
02.02.16 • 19:39
#Tags:

Δυναμικό παρών θα δώσουν οι εργαζόμενοι της Στερεάς Ελλάδας με συγκεντρώσεις στις πρωτεύουσες  των Νομών και άλλες μεγαλουπόλεις. Με ανακοινώσεις τους μαζικοί φορείς έχουν πάρει θέση ενάντια στην ασφαλιστική και φορολογική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης και συμμετέχουν στην γενική απεργία.

Επιστημονικοί φορείς, Δήμοι, εμπορικοί σύλλογοι, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι, σύλλογοι γυναικών και κάθε παραγωγικός κλάδος δίνει δυναμικό παρών στην πανελλαδική απεργία.   

Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Θηβαίων στις 4 Φεβρουαρίου, ημέρα Γενικής Απεργίας και Πανθηβαϊκού Συλλαλητηρίου 
Απεργια ΘηβαΜετά τη συνάντηση με τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς της Θήβας και το κάλεσμα της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για κλείσιμο των Δήμων ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων, ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016 και στο Πανθηβαϊκό Συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 10:00 στην οδό Πινδάρου (στο ύψος του αγάλματος Πίνδαρου)
Οι Υπηρεσίες του Δήμου Θηβαίων καθώς επίσης και των : ΔΕΥΑΘ, ΔΗΚΕΘ και ΔΟΘ, θα είναι κλειστές την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.
Ο Δήμος Θήβας καλεί όλους τους υπαλλήλους να παραστούν στο Πανθηβαϊκό Συλλαλητήριο και στη συνέχεια να μεταβούμε στο 90οχλμ Αθηνών- Λαμίας στο μπλόκο των αγροτών. Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορεία που θα διατεθούν δωρεάν.

Οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Λιβαδειάς

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του και  όλους τους εργαζόμενους στηνΕργαζομενοι ΟΤΑ Λιβαδειας Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στην 24ωρη Γενική  Απεργία που προκηρύχθηκε για  την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016 και να δώσουν δυναμικό παρόν στην Απεργιακή Συγκέντρωση που θα γίνει στον πεζόδρομο της Μπουφίδου ( κάτω από το πρώην ΙΚΑ ) στη Λιβαδειά, την Πέμπτη 4/2/2016 και ώρα 11:00.

Να σημειώσουμε οτι το ΠΑΜΕ έχει καλέσει σε συγκέντρωση τα μέλη του την Πέμπτη 4/2 στην κεντρική πλατεία στις 10:30

Εκπαιδευτικοί Α/θμιας

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λιβαδειάς συμμετέχει στην απεργία και πραγματοποιεί συγκέντρωση στη Λιβαδειά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00΄ π.μ. στον 
Πεζόδρομος Μπουφίδου (κάτω από το πρώην ΙΚΑ). 

Συνεργεία και περίπτερα

Το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Επαρχίας Λιβαδειάς και ο Σύλλογος Περιπτερούχων Επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της 4 Φεβρουαρίου,με ολοήμερο κλείσιμο των επιχειρήσεων, διαμαρτυρόμενοι για το νέο σχέδιο του ασφαλιστικού.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle