Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
116

Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Το… ξεσκέπαστο κλειστό!!!

< 5 λεπτά
06.02.16 • 07:42
#Tags:

Δεν έχει τέλος αυτή η ντροπή! Πόσο ακόμα;

Όσο περνάει ο καιρός και μέχρι να ξεκινήσουν έργα αποκατάστασης το κλειστό «φάντασμα», η ντροπή του τόπου μας στέκει εκεί και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο.

Οι λαμαρίνες έχουν γίνει βορά των ανέμων και εκσφενδονίζονται ήδη στον περίβολο χώρο και βέβαια σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία.

Είναι ζήτημα χρόνου αλλά... και του «Στρατηγού ανέμου» να πάνε στις αυλές των σχολείων και μακάρι να μην συμβούν χειρότερα.

Ήδη ένα μεγάλο μέρος (δείτε τις φωτογραφίες) στην Βορεινή πλευρά έχει ξηλωθεί και οι λαμαρίνες αιωρούνται επικίνδυνα και άλλες έχουν πέσει στο έδαφος εντός και εκτός του χώρου του «κλειστού».

Τι κι αν υπογράφτηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση; Εως ότου αρχίσουν οι εργασίες κάθε μέρα είναι και χειρότερη.

Δεν ιδρώνει κανένα αυτί…

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε επισημάνει πάλι την επικινδυνότητα στο ρεπορτάζ με τίτλο «Ήταν στραβό το κλειστό το πήρε κι ο αέρας…» - δημοσιεύαμε και φωτογραφίες - και προτρέπαμε τους αρμοδίους τουλάχιστον να στείλουν ένα συνεργείο να καθαρίσουν τον χώρο.

Μεταξύ των άλλων στο ρεπορτάζ αναφέραμε:
«Όμως όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο.
Έχουμε επισημάνει τους κινδύνους από τις βρωμιές και τα υλικά που είναι σπασμένα και διάσπαρτα στο χώρο καθώς δεν έχουν τουλάχιστον απομακρυνθεί.
Επίσης τους κινδύνους από τους «περίεργους» που το χρησιμοποιούν ως καταφύγιο ανομολόγητων πράξεων αλλά και αυτό καθ εαυτό το κτίσμα που γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο επικίνδυνο.
Οι πρόσφατοι δυνατοί άνεμοι άρχισαν να ξηλώνουν τις λαμαρίνες από την σκεπή και το καθιστούν άκρως επικίνδυνο.
Δίπλα είναι τα σχολεία, πιο κει το γήπεδο ποδοσφαίρου όπου βρίσκονται καθημερινά εκατοντάδες μαθητές και αθλητές.

Μάλλον η Ντροπή, Ντροπή δεν έχει».

"Κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα

DSCN1887 DSCN1888 DSCN1889 DSCN1890 DSCN1891 DSCN1892 DSCN1893 DSCN1894 DSCN1895 DSCN1897 DSCN1898 DSCN1899 DSCN1900 DSCN1901 DSCN1902 DSCN1903 DSCN1905 DSCN1906

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle