Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
162

Στρατούλης Ρωμανιάς σε εκδήλωση της Λα.Ε. στη Θήβα

< 2 λεπτά
15.02.16 • 20:54
#Tags:

Η Λαϊκή Ενότητα Θήβας πραγματοποιεί εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητές τον Δημήτρη Στρατούλη, πρώην υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τον Γιώργο Ρωμανιά, πρώην ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, Στρατουλης Ρωμανιάςαίθουσα "Αρμονία", την Πέμπτη 18/2/2016 και ώρα 19:30.

Στην πρόσκληση για την εκδήλωση η Λα.Ε. Θήβας επισημαίνει οτι "οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των Αφίσα Λαεεργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη την χώρα,
αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους αγρότες, σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.
Η εντεινόμενη αντίσταση του ελληνικού λαού, απέναντι στο αντιασφαλιστικό σχέδιο, αποδεικνύει στην Κυβέρνηση, στους συμμάχους της και στους δανειστές ότι η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει".

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle