Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
170

Ημερίδα για την αθλητική διατροφή στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
16.02.16 • 18:30
#Tags:

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της σωστής καθοδήγησης σε θέματα που απασχολούν τα στελέχη, τους προπονητές, τους αθλητές αλλά και την αθλητική οικογένεια ο ΣΕΓΑΣ πραγματοποιεί ενημερωτικές ημερίδες ανά τηνΑΚΟΛ σήμα επικράτεια.

Η Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας την πολύχρονη δράση του ΑΚΟ Λιβαδειάς στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, επιβραβεύει τον Σύλλογο και του ανέθεσε την οργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει εκδήλωση με θέμα "Βασικές αρχές διατροφής
για αθλητές-τριες προσχολικής ηλικίας" στο οποίο θα μιλήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΣΕΓΑΣ Αφροδίτη Μέντζου - Διατροφολόγος και Έφη Πατσού - Ψυχολόγος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο "Χρήστος Παλαιολόγος" στη "Κρύα" στη Λιβαδειά την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης 11:00πμ.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle