Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
664

Τα προβλήματα των γυναικείων Συνεταιρισμών στο Υπουργείο

< 2 λεπτά
16.02.16 • 20:20
#Tags:

Συνάντηση στελεχών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ), με εκπροσώπους Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΑΣ) πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων (ΓΓΙΦ-ΥΠΑΑΤ) με σκοπό την ενίσχυση του ρόλου των γυναικών στην αγροτική παραγωγή και ιδιαίτερα στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, με συγκεκριμένες δράσεις.
Εκ μέρους των γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών παραβρέθηκαν ο
Αγροτουριστικός Οικοτεχνικός Συνεταιρισμός Λιβαδειάς, ο Αγροτουριστικός
Συνεταιρισμός Γυναικών Αυλώνος, “ΑΒαλόνα”, ο Συνεταιρισμός Γυναικών
Χρυσοβεργίου, Μεσολόγγι “Χρυσή Βέργα, ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Δαύλειας Βοιωτίας, ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Καπανδριτίου, Α.Σ.Ο.Β.Α ΑΙΑΝΤΙΣ.
Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των γυναικείων ΑΣ ενημέρωσαν για τα συνεταιρισμος γυναικώνπροβλήματα που αντιμετωπίζουν και που αφορούν κυρίως τα μεγάλα λειτουργικά κόστη (φόροι, ενοίκια κλπ) αλλά και τις μεγάλες ελλείψεις σε θέματα δικτύωσης και επικοινωνίας μεταξύ των γυναικείων ΑΣ, ενημέρωσης σε επιδοτούμενα προγράμματα, εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν την χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, (σημαντικό εργαλείο στην δικτύωση και προώθηση των προϊόντων τους), εκπαίδευσης σε θέματα marketing, branding και διαχείριση ποιότητας με στόχο την εξωστρέφεια των παραγόμενων προϊόντων, εκπαίδευσης στην αναλογική και διαδικτυακή προώθηση των προϊόντων τους σε διευρυμένες αγορές, εκτός Ελλάδος

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle