Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
123

Η διαδρομή του 1ου MaskaRun Ορχομενού

< 3 λεπτά
19.02.16 • 07:48
#Tags:

Καθορίστηκε η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς στο 1ο MaskaRun που γίνεται στην πόλη του Ορχομενού μια εβδομάδα πριν την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων με στόχο την προβολή, την προσέλκυση αλλά και την συμμετοχή επισκεπτών στο παραδοσιακό Καρναβάλι Ορχομενού.
Η απόσταση είναι 2.100μ ασφαλτοστρωμένη και Διαδρομή 1ου μασκαρανμπορούν να πάρουν μέρος  από παιδιά της 4ης Δημοτικού και πάνω.

Η διαδρομή  

Την Κυριακή 6 Μαρτίου οι δρομείς θα μπουν στην εκκίνηση στις 11:00 στην πλατεία της Σκριπούς επί της οδού Μινύου με φορά προς την εκκλησία της Παναγίας και στην πρώτη διασταύρωση στροφή δεξιά επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (κεντρικός δρόμος πόλης).

Οι δρομείς συνεχίζουν στον κεντρικό δρόμο, περνούν 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημαρχείο, δεξιά προς το Αστυνομικό Τμήμα, περνούν μπροστά από τον Άγιο Λουκά, συνεχίζουν στον κεντρικό και φτάνουν ως την είσοδο της πόλης στο «στρογγυλό» (συνοικία ψυρρή) φέρνουν γύρω το στρογγυλό και βγαίνουν δεξιά στην οδό Σωκράτους (παλιό γυμνάσιο).

Στο «τέλος» της οδού Σωκράτους αριστερά, στη συνέχει α ακολουθούμε την ευθεία, συναντάμε την οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη (φούρνος Μπρίκα) και δεξιά, συνεχίζουμε στην οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη ως το δημοτικό πάρκινγκ με κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου) όπου και ο τερματισμός.

Δηλώστε συμμετοχή, σειρά προτεραιότητας

Ήδη οι συμμετοχές είναι αρκετές το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου 1ο ΜασκαΡαν Α (656 x 600)αποφάσισε τα 200 μπλουζάκια, τα μετάλλια και οι μάσκες που θα δοθούν στην εκκίνηση (ή μια μέρα πριν, θα υπάρξει ενημέρωση) με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

Επίσης διευκρινίζεται, μετά από πολλά ερωτήματα προς τους διοργανωτές, σχετικά με την εμφάνιση τους στο 1ο MaskaRun Ορχομενού, μπορούν να είναι γενικότερα μασκαρεμένοι (με αποκριάτικες στολές, βάψιμο προσώπου, κλπ) πράγμα που είναι και επιδίωξη ώστε να γίνει ακόμη πιο όμορφο το MaskaRun Ορχομενού.
Ελάχιστη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι είναι τουλάχιστον η μάσκα.

Διαδρομή 1ου μασκαραν

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle