Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
561

Με επιτυχία η συναυλία του ΤΕΕ Αν Στερεάς με τον Απ Ρίζου

< 2 λεπτά
21.02.16 • 14:11
#Tags:

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή συναυλία με τον Λαμιώτη μηχανικό Απόστολο Ρίζο στο Τόπο Τεχνών Χώρα στα Λελέικα Υπάτης.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος καλοσώρισε τον Αποστολο Ρίζο και αναφέρθηκε στα τραγούδια και στις
μουσικές που ο Απόστολος Ρίζος «μηχανεύεται» εδώ και πολλά χρόνια, ταξιδεύουν πλέον σε όλη την Ελλάδα, καιΡιζος συναυλία 1 μας κάνει υπερήφανους και σαν μηχανικούς και σαν Λαμιώτες.

«Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο δραστηριότητες και πρωτοβουλίες συναδέλφων μηχανικών που ξεφεύγουν και από το στενό τεχνικό αντικείμενο» τόνισε ο Πρόεδρος του Τμήματος.

Μάλιστα μαζί με το Σύλλογο Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων μηχανικών Ν.Φθιώτιδας και τον Πρόεδρό του κ. Δημήτρη Ρήττα δώρισαν βοηθητικό εξάρτημα κιθάρας ώστε πλέον να νιώθει ο Απόστολος Ρίζος πως το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και οι συνάδελφοί του θα είναι δίπλα του στις μουσικές παραστάσεις που δίνει με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Ρίζος, συγκινημένος από την πρωτοβουλία του Τμήματος, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ξαναβρέθηκε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε μαζί με καλούς φίλους και συναδέλφους.

Συμπλήρωσε επίσης πως η κίνηση αυτή του δίνει δύναμη να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση τη διαδρομή του στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle