Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
97

Μάιο τα εγκαίνια του νέου μουσείου Θήβας

< 2 λεπτά
22.02.16 • 17:23
#Tags:

Με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά συναντήθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας κα Αλεξάνδρα Χαραμή, την Νεο Μουσείο Θήβαςπερασμένη Παρασκευή, προκειμένου να συζητήσουν για τα εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας.

Η συζήτηση ήταν σε καλό κλίμα, και η κα Χαραμή επιβεβαίωσε τον Υπουργό πως το Μουσείο είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι προαπαιτούμενες εργασίες.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας όσο και ο Δήμαρχος Θηβαίων δήλωσαν ότι θα συμπράξουν για την καλύτερη πραγματοποίηση των εγκαινίων, των παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και της προβολής του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου.

Τα εγκαίνια του Μουσείου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν εντός Μαΐου και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, o οποίος θα λάβει επίσημη πρόσκληση για να εγκαινιάσει το νέο Μουσείο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle