Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
710

Στις Θερμοπύλες το 1ο Hot Spot της Στ Ελλάδας

< 1 λεπτό
26.02.16 • 20:12
#Tags:

Στο πλαίσιο των άμεσων παρεμβάσεων της Περιφέρειας για την ανακούφιση των προσφύγων που βρίσκονται στην Hot Spot Θερμοπύλες ΜπακογιάννηςΣτερεά Ελλάδα, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε το χώρο όπου θα διατεθεί προκειμένου να εξυπηρετούνται προσωρινά οι διερχόμενοι πρόσφυγες. Πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται στις Θερμοπύλες και λειτουργούσε στο παρελθόν ως ξενοδοχείο. Οι χώροι του θα είναι έτοιμοι εντός 48 ωρών και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση άμεσων αναγκών των προσφύγων.

Ο κ. Μπακογιάννης μετά την επίσκεψη του στο κτίριο δήλωσε: «Προσπαθούμε να λειτουργήσουμε άμεσα και συντονισμένα. Μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει και οι ενέργειές μας σε σχέση με την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων δείχνουν να αποδίδουν. Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle