Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
626

Ηρωίνη, Πακιστανοί κλέβουν Πακιστανούς και άλλα…

< 4 λεπτά
26.02.16 • 21:06
#Tags:

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες 25-02-2016 το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 36 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας σε βάρος ομοεθνούς τους.
Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι δύο Κλεφτες αλυσιδων λαιμουσυλληφθέντες διέμεναν παράνομα στην χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.
Ειδικότερα χθες βραδινές ώρες, 35χρονος υπήκοος Πακιστάν μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και κατήγγειλε ότι νωρίτερα χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Θήβας, δύο άγνωστοι δράστες τον προσέγγισαν και με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν. Ακολούθως με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.
Από την έρευνα εντοπίστηκαν οι δύο δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Κουκουλοφόροι ληστές στη Μαλεσίνα

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (25-02-2016) αργά το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία στη ληστήςΜαλεσίνα Φθιώτιδας και με την απειλή μαχαιριών που έφεραν οι δύο εξ αυτών, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν μία 45χρονη ημεδαπή.
Στη συνέχεια οι δράστες, αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στα πράσα ο ληστής του Δημαρχείου Μαντουδίου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής, η οποία διαπράχθηκε χθες (25-02-2016) πρώτες πρωινές ώρες στο Δημαρχείο Μαντουδίου. Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην ανωτέρω περιοχή, ένας 23χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Χθες πρωινές ώρες, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα η διάπραξη κλοπής στο Δημαρχείο Μαντουδίου, κατά την οποία αφαιρέθηκαν ένας ηλεκτρονικός συλλήψεις κλεφτεςυπολογιστής, με τα παρελκόμενα του, δύο ηχεία, μία περιστρεφόμενη καρέκλα και μία συσκευή υγραερίου.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν χθες το μεσημέρι τον 23χρονο και όπως προέκυψε ότι χθες πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθε στο κτίριο του Δημαρχείου και στη συνέχεια σε γραφείο της Υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α. και αφαίρεσε τα ανωτέρω αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια μετέφερε στην οικία του.
Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν αρμοδίως.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (25-02-2016), σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων, έξι (6) συνολικά άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες το βράδυ στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας, ένας 27χρονος, διότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του και Γυναίκες κλέφτεςκατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Επιπλέον, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Καρπενήσι, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 & 32 ετών, καθώς και μία 22χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, ιδιοκτησίας του 32χρονου, βρέθηκαν τόσο στην κατοχή τους, όσο και εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, μία γλάστρα με (3) εμφυτευμένα φυτά κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας, δύο άντρες, ηλικίας 39 & 35 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle