Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
180

Μπουρλότο΄Αδωνι στο φόρουμ των Δελφών

< 3 λεπτά
28.02.16 • 19:15
#Tags:

Μπουρλότο στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών έβαλε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εξαπέλυσε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Αποτέλεσμα αυτών των χαρακτηρισμών ήταν η αποχώρηση από το φόρουμ Φορουμ Δελφων 1του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη ενώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ "άδειασε" ο διοργανωτής της εκδήλωσης Συμεών Τσομώκος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «τυχοδιώκτη» τον Αλέξη Τσίπρα και «χειρότερο πρωθυπουργό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο». «Είναι στα όρια της σχιζοφρένειας», είπε για την κυβέρνηση και συνέχισε «ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει πολιτικό κεφάλαιο με ραγδαίο ρυθμό, ο Τσίπρας χάνει την Αδωνις Γεωργιάδηςπολιτική του νομιμοποίηση και δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά εκλογές».

Συνεχίζοντας είπε ακόμη για «τη Βενεζουέλα που ξεχάστηκε» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ αναφέρθηκε μέχρι και στο σενάριο της Οικουμενικής, το οποίο και απέκλεισε καθώς «η διαφορά φιλοσοφίας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είναι μεγάλη». «Αν του λαού δεν του αρέσει η παρούσα κυβέρνηση θα γίνουν εκλογές», είπε. Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση που «δεν κλείνει την αξιολόγηση» και επανέφερε θέμα Grexit και χρεοκοπίας, «αν δεν κλείσει η αξιολόγηση» μέχρι τον Ιούλιο.

Άδειασμα από Τσομώκο

Ο διοργανωτής του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών κ. Συμεών Γ. Τσομώκος με ανακοίνωσή του τόνισε για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. «Ως οργανωτής του Συμεών ΤσομώκοςΟικονομικού Φόρουμ των Δελφών, θέλω πραγματικά να απολογηθώ για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σήμερα σε αυτή την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν εκφράζουν το πνεύμα που διέπει τις αρχές του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφων», ανέφερε στη δήλωσή του και πρόσθεσε:

«Το Φόρουμ αυτό δεν κάνει πολιτική. Προσκαλεί όλες τις σκέψεις και απόψεις, με σεβασμό στις όποιες αντίθετες ιδέες και στην άσκηση πολιτικής Αμανατίδης ΥΦΕΞστα δρώμενα της χώρας. Ήταν μια ατυχής στιγμή και απολογούμαι προσωπικά».

Η αποχώρηση Αμανατίδη

Αντιδρώντας στις απαξιωτικές και προσβλητικές αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης αποχώρησε από το Οικονομικό Φόρουμ ακυρώνοντας τη συμμετοχή του. «Πρόκειται για αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την αντιπαράθεση, η οποία διεξάγεται σε fora με επιχειρήματα, όσο αιχμηρά κι αν είναι».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle