Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
621

Βρέθηκε χώρος για τα παιδιά στο Μαυρομμάτι

< 2 λεπτά
09.03.16 • 18:02
#Tags:

Ένα βασικό πρόβλημα,αυτό της έλλειψης έκτασης για δημιουργία παιδότοπου, στην τ.κ Μαυρομματίου λύθηκε με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και της αμέριστης βοήθειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

παιδοτοποςΗ τοπική Κοινότητα Μαυρομματίου,η δεύτερη σε πληθυσμό μετά την έδρα του Δήμου, στερείται παντελώς ελευθέρων χώρων που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν γήπεδο 5χ5 και παιδική χαρά.


Η Δημοτική Αρχή κατέβαλε προσπάθειες να αγοραστεί ανάλογη έκταση, αλλά αυτές απέβησαν  άκαρπες.

Το πρόβλημα λύθηκε όταν διαπιστώθηκε πως έκταση 1.166,94 τ.μ ανήκε στην ιδιοκτησία της περιφέρειας και η οποία στο υπ’αριθμ 7302/29-7-2015 έγγραφο αίτημα του Δημάρχου   ανταποκρίθηκε και παραχωρεί την έκταση για τον προαναφερόμενο σκοπό.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες για την προώθηση του θέματος στην Αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά, αλλά κυρίως στον Περιφερειάρχη κο Κ.Μπακογιάννη για την παραχώρηση.

Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής του παιδότοπου

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle